Vacatures

Zoek je uitdaging in een dynamische en groeiende organisatie? Bekijk dan snel al onze vacatures en neem contact op!

General Logistics Systems (GLS) levert betrouwbare, hooggekwalificeerde pakket- en expresdiensten evenals logistieke oplossingen met toegevoegde waarde voor 220.000 klanten in 36 Europese staten via dochterondernemingen en partnerbedrijven. 12.000 medewerkers werken voor GLS en verwerken per jaar meer dan 311 miljoen pakketten.

"European Leader in Quality" dat is waar we iedere dag opnieuw, hand in hand met onze zusterbedrijven naar streven. En jij kan hieraan bijdragen, wanneer je een probleem een uitdaging noemt en graag samenwerkt om samen met GLS Netherlands grote hoogten te bereiken.

Naast groei en uitdaging bieden wij goede primaire arbeidsvoorwaarden. Jij bepaalt op basis van je ervaring, opleiding(en) en je impact, je eigen toekomst.

Ben je op zoek naar een stageplaats? Wij hebben regelmatig mogelijkheden voor afstudeerders die een interessant onderzoek willen doen.

Wij zijn altijd op zoek naar talent!
Wanneer GLS Netherlands jou op alle fronten aanspreekt, maar een passende vacature niet in onderstaand rijtje voorkomt, schroom niet, maar stuur een open sollicitatie via het
Online sollicitatieformulier

Je kunt je CV en motivatie ook sturen naar:
General Logistics Systems Netherlands B.V.
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 9250, 3506 GG Utrecht


Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste personen m/v die de volgende vacatures gaan invullen:

GLS Netherlands Hoofdkantoor

GLS Netherlands District West

GLS Netherlands District Oost

GLS Netherlands Logistiek Centrum

  • Geen vacatures